Computing Infrastructures availability for ET workflows, characteristics



Report of Contributions

Computing Infra... / Report of Contributions

Lunch

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Lunch

Contribution ID: 2 Type: not specified

Site of Napoli

Presenter: PARDI, Silvio

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Welcome

Contribution ID: 3 Type: not specified

Welcome

Monday 8 July 2024 14:15 (10 minutes)

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Arrival and Registration

Monday 8 July 2024 14:00 (15 minutes)

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

The Site of Napoli

Monday 8 July 2024 14:25 (20 minutes)

Presenter: PARDI, Silvio

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Contribution ID: 6 Type: not specified

Data Center and Facility Visit

Monday 8 July 2024 17:15 (45 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Online now vs ideal

Monday 8 July 2024 14:45 (30 minutes)

Presenter: CARBOGNANI, Franco

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Contribution ID: 8 Type: not specified

LL now vs future challenges

Monday 8 July 2024 15:15 (30 minutes)

Presenter: SCHRAMM, Steven (University of Geneva)

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Contribution ID: 9 Type: not specified

Offline scaling up now

Monday 8 July 2024 16:15 (30 minutes)

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Computing Infra... / Report of Contributions

SKA

Contribution ID: 10 Type: not specified

SKA

Session Classification: Possibilities and sustainability

WLCG

Contribution ID: 11 Type: not specified

WLCG

Tuesday 9 July 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: BOCCALI, Tommaso

Session Classification: Possibilities and sustainability

EuroHPC

Contribution ID: 12 Type: not specified

EuroHPC

Tuesday 9 July 2024 10:00 (30 minutes)

Presenter: GIRONA, Sergi

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 13 Type: not specified

ICSC & TeRABIT

Tuesday 9 July 2024 10:30 (30 minutes)

Presenter: GRANDI, Claudio

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 14 Type: not specified

Experience and perspective from a Virgo Tier 1: CC-IN2P3

Tuesday 9 July 2024 11:50 (15 minutes)

Presenter: FEDE, Eric

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 15 Type: not specified

Experience and perspective from a Virgo Tier 1: CNAF

Tuesday 9 July 2024 12:05 (15 minutes)

Presenter: PELLEGRINO, Carmelo (INFN CNAF)

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 16 Type: not specified

SPECTRUM

Tuesday 9 July 2024 12:20 (15 minutes)

Presenter: BOCCALI, Tommaso

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 17 Type: not specified

Technology tracking

Tuesday 9 July 2024 14:30 (30 minutes)

Presenters: SCIABÀ, Andrea (CERN); SCIABÀ, andrea

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 18 Type: not specified

Commercial clouds and engagement with industry - the CERN OpenLAB experience (TBC)

Tuesday 9 July 2024 15:00 (30 minutes)

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 19 Type: not specified

Computing sustainability discussion

Tuesday 9 July 2024 16:00 (30 minutes)

Presenter: STAHL, Achim (RWTH Aachen University)

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 20 Type: not specified

ESCAPE/EOSC

Tuesday 9 July 2024 15:30 (30 minutes)

Presenter: BLANQUER, Ignacio

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 21 Type: not specified

Discussion/Working Session

Tuesday 9 July 2024 17:00 (1 hour)

Session Classification: Possibilities and sustainability

Computing Infra... / Report of Contributions

Summary

Contribution ID: 22 Type: not specified

Summary

Wednesday 10 July 2024 09:00 (30 minutes)

Session Classification: Summary

Contribution ID: 23 Type: not specified

Discussion/Working Session

Wednesday 10 July 2024 09:30 (1h 30m)

Session Classification: Summary

Contribution ID: 24 Type: not specified

OSB Div10

Presenter: CUOCO, Elena

Session Classification: Where are we / recap of requirements

Computing Infra... / Report of Contributions

JENA

Contribution ID: 25 Type: not specified

JENA

Tuesday 9 July 2024 12:35 (15 minutes)

Presenter: HAUNGS, Andreas

Session Classification: Possibilities and sustainability

Contribution ID: 27 Type: not specified

Snakemake in LHCb

Monday 8 July 2024 16:45 (30 minutes)

Presenter: COUTURIER, Ben

Session Classification: Where are we / recap of requirements