Data analysis for Multi-messenger Astrophysics - AHEAD2020 Final WP3 workshop

Report of Contributions

Data analysis for $\dots \ /$ Report of Contributions

Welcome Speech

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome Speech

Monday 21 October 2024 14:30 (10 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Talk #1 AHEAD

Monday 21 October 2024 14:40 (20 minutes)

Presenter: NATALUCCI, Lorenzo

Talk #2 APPEC

Contribution ID: 3 Type: not specified

Talk #2 APPEC

Monday 21 October 2024 15:00 (20 minutes)

Presenter: HAUNGS, Andreas

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Talk #3 LVK

Monday 21 October 2024 15:20 (20 minutes)

Talk #4 ET

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Talk #4 ET

Monday 21 October 2024 15:40 (20 minutes)

Presenter: GRECO, Giuseppe

Contribution ID: 6 Type: not specified

Talk #6 ACME

Monday 21 October 2024 16:40 (20 minutes)

Presenter: KOUCHNER, Antoine

Talk #7 LSST

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Talk #7 LSST

Monday 21 October 2024 17:00 (20 minutes)

Presenter: PIRANOMONTE, Silvia

Contribution ID: 8 Type: not specified

Talk #8 ZTF

Monday 21 October 2024 17:20 (20 minutes)

Presenter: GRAHAM, Matthew

Talk #9 Auger

Contribution ID: 9 Type: not specified

Talk #9 Auger

Monday 21 October 2024 17:40 (20 minutes)

Presenter: MARIS, Ioana

Talk #9 MAGIC

Contribution ID: 10 Type: not specified

Talk #9 MAGIC

Tuesday 22 October 2024 09:30 (20 minutes)

Presenter: BERTI, Alessio

Data analysis for $\dots \ /$ Report of Contributions

#Day2 Opening

Contribution ID: 11 Type: not specified

#Day2 Opening

Tuesday 22 October 2024 09:25 (5 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Talk #10 H.E.S.S.

Tuesday 22 October 2024 09:50 (20 minutes)

Presenter: DE NAUROIS, Mathieu

Talk #11 CTA

Contribution ID: 13 Type: not specified

Talk #11 CTA

Tuesday 22 October 2024 10:10 (20 minutes)

Presenter: STAMERRA, Antonio

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Talk #12 KM3NeT

Tuesday 22 October 2024 10:50 (20 minutes)

Presenter: CELLI, Silvia

Contribution ID: 15 Type: not specified

Talk #13 IceCube

Tuesday 22 October 2024 11:10 (20 minutes)

Presenter: FRANKOVIAK, Anna

Contribution ID: 16 Type: not specified

Talk #14 Fermi

Tuesday 22 October 2024 11:30 (20 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Talk #15 SVOM

Tuesday 22 October 2024 11:50 (20 minutes)

Presenter: BERNARDINI, Maria Grazia

Talk #16 Swift

Contribution ID: 18 Type: not specified

Talk #16 Swift

Tuesday 22 October 2024 12:10 (20 minutes)

Presenter: PAGE, Kim

Contribution ID: 19 Type: not specified

Talk #17 Chandra

Tuesday 22 October 2024 13:30 (20 minutes)

Presenter: TROJA, Eleonora

Contribution ID: 20 Type: not specified

Talk #18 XMM

Tuesday 22 October 2024 13:50 (20 minutes)

Presenter: DE LUCA, Andrea

Contribution ID: 21 Type: not specified

Talk #19 Einstein Probe

Tuesday 22 October 2024 14:10 (20 minutes)

Presenter: GIANFAGNA, Giulia

Contribution ID: 22 Type: not specified

Talk #20 Athena

Tuesday 22 October 2024 14:30 (20 minutes)

Presenter: PIRO, Luigi

Contribution ID: 23 Type: not specified

#Talk 5 LISA

Monday 21 October 2024 16:00 (20 minutes)

Talk #21 Theseus

Contribution ID: 24 Type: not specified

Talk #21 Theseus

Tuesday 22 October 2024 14:50 (20 minutes)

Presenter: STRATTA, Giulia